Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Αριθμολογία: Το αρχικό λογισμικό της ψυχής και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές

Η ανθρώπινη ύπαρξη έχει πάρα πολλές ομοιότητες με ένα από τα πιο πρόσφατα δημιουργήματα της, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η τεχνολογία...εμπνέεται από τις δυνατότητες του ανθρωπίνου σώματος και την πορεία της ψυχής κατά τη διαδικασία των μετενσαρκώσεων.
Η ψυχή πριν την ενσάρκωση της στο γήινο πεδίο φτιάχνει το σχέδιο της παρούσας ζωής με τη βοήθεια των οδηγών της (τρεις μοίρες κλπ).
Για την κατασκευή αυτού του σχεδίου λαμβάνονται υπόψη: τα μαθήματα που έχει ήδη μάθει, τα μαθήματα που επιλέγει να μάθει και οι καρμικές υποχρεώσεις που χρειάζεται να εξοφλήσει (αν υπάρχουν).
Στη διάρκεια της ενσάρκωσης καλείται, με τα εφόδια που  έχει , να διαχειρηστεί τις  αδυναμίες της και να κάνει το καλύτερο που μπορεί για να εξελιχθεί.
Πυρήνας - περιφέρεια ψυχής και εγκέφαλος
Η ψυχή αποτελείται από τον πυρήνα και την περιφέρεια. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος συνδέεται άμεσα με την περιφέρεια της ψυχής, αλλά όχι με τον πυρήνα της.

Ο πυρήνας περιέχει τις βιωμένες εμπειρίες και τις Συμπαντικές Αλήθειες που έχουν αποκρυσταλλωθεί στην ψυχή στην πορεία των μετενσαρκώσεων. Ο πυρήνας στέλνει τις βιωμένες πληροφορίες στην περιφέρεια και η περιφέρεια τροφοδοτεί τον εγκέφαλο με τον αντίστοιχο τρόπο δράσης. Ισχύει και το αντίστροφο, δηλ. ο εγκέφαλος προσλαμβάνει τις πληροφορίες από το περιβάλλον, τις στέλνει στην περιφέρεια της ψυχής και μόνο αν γίνουν βίωμα πηγαίνουν στον πυρήνα και μένουν μόνιμα εκεί.
Άρα ό,τι γνώση έχουμε θεωρητικά πχ. από διάβασμα βιβλίων, παρακολούθηση σεμιναρίων, διαλέξεων κλπ. πηγαίνει στην περιφέρεια της ψυχής και ΜΟΝΟ αν γίνει βίωμα θα πάει στον πυρήνα της για να διατηρηθεί, αλλιώς θα χαθεί χωρίς να έχει κάποια ουσιαστική αξία.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή;
Το άνοιγμα του υπολογιστή αντιστοιχεί στη γέννηση του φυσικού μας σώματος (έναρξη ενσάρκωσης) και το κλείσιμο με την αποσάρκωση (λήξη ενσάρκωσης). 
Ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής αποτελείται από: 

Α ) Υλισμικό μέρος: η "γήινη" πλευρά του υπολογιστή, που περιλαμβάνει:
1 ) το σκληρό δίσκο, που περιέχει τα στοιχεία της μόνιμης μνήμης του, τα οποία συγκρατεί και μετρά το κλείσιμο του υπολογιστή. Είναι σαν μια βιβλιοθήκη.
Ο σκληρός δίσκος αντιστοιχεί στον πυρήνα της ψυχής, δηλ. το τμήμα της που περιέχει το απόσταγμα των εμπειριών των προηγουμένων ενσαρκώσεων. Παραμένει μόνιμα και εξελίσσεται από ενσάρκωση σε ενσάρκωση χωρίς να χάνει τα δεδομένα του ποτέ.
2 ) τη βραχυχρόνια μνήμη (μνήμη RAM), που τα δεδομένα της χάνονται με το σβήσιμο του υπολογιστή. Είναι σαν εάν γραφείο εργασίας οπού μπορούμε να έχουμε διάφορα βιβλία ανοικτά για γρήγορη προσπέλαση.
Η μνήμη RAM αντιστοιχεί στην περιφέρεια της ψυχής. Εκεί συγκεντρώνονται όλες οι πληροφορίες από τον εγκέφαλο οι οποίες είναι υπό επεξεργασία και αν βιωθούν επαρκώς, θα αποθηκεύουν μόνιμα. Αλλιώς, χάνονται μετρά την αποσάρκωση.
3 ) τον επεξεργαστή (CPU) που επεξεργάζεται ό,τι δεδομένα του δώσουμε, στοιχειώδη ή ανωτέρα.
Ο επεξεργαστής αντιστοιχεί στον ανθρώπινο εγκέφαλο, που συμμετέχει στη δημιουργία του νοητικού μας σώματος. Επεξεργάζεται τα δεδομένα που λαμβάνουμε από τις αισθήσεις μας και διαμορφώνει τις εμπειρίες της ενσάρκωσης.
4 ) τα περιφερειακά εισόδου δεδομένων: πληκτρολόγιο, ποντίκι, κάμερα 
Τα περιφερειακά αντιστοιχούν σε όλα τα όργανα με τα οποία λαμβάνουμε δεδομένα από το περιβάλλον (ακοή, όσφρηση, αφή, όραση, γεύση).
5 ) την οθόνη
Η οθόνη (τα ηχεία και ό,τι ανάλογο) αντιστοιχεί σε οποιοδήποτε μέσο χρησιμοποιούμε για αυτοέκφραση. Είναι οι τρόποι που χρησιμοποιούμε για να δώσουμε πληροφορίες στους άλλους για το τι συμβαίνει μέσα μας. Πιο συγκεκριμένα, η οθόνη αντιστοιχεί στο πρόσωπο μας, το οποίο δείχνει με μεγάλη ακρίβεια το ... σενάριο που παίζεται μέσα μας.
6 ) Το τροφοδοτικό δηλ. ό,τι χρειάζεται για την τροφοδοσία του υπολογιστή με ηλεκτρική ενέργεια.
Το τροφοδοτικό αντιστοιχεί στη Συμπαντική Ενέργεια ζωτικότητας, που παίρνουμε από τη φύση για να διατηρηθεί στη ζωή το ανθρώπινο σώμα μας. Είμαστε διαχειριστές αυτής της ενέργειας και καλούμαστε να κάνουμε την καλύτερη δυνατή χρήση, διότι η κακή χρήση ζωτικότητας δημιουργεί σοβαρά απρόβλεπτα ανεπιθύμητα γεγονότα.
7 ) το Υλισμικό δικτύου (WiFi ή Ethernet) : κάνει σύνδεση του υπολογιστή με άλλους υπολογιστές (τοπικό δίκτυο ή και το παγκόσμιο διαδίκτυο)
Είναι η δύναμη που συνδέει κάθε ον με όλα τα υπόλοιπα και δημιουργεί εάν αόρατο δίκτυο μεταξύ μας. Είναι αυτό που μας συνδέει με όλη την πλάση και εν τέλει με τη Συμπαντική Διάνοια (Νοημοσύνη) που αντιστοιχεί στο παγκόσμιο διαδίκτυο.

Β )  Λογισμικό του υπολογιστή: η πιο  "λεπτή" φύση του υπολογιστή
Πάνω από το Υλισμικό υπάρχει το λογισμικό του υπολογιστή, δηλ. όλη η νοημοσύνη η οποία καθιστά αυτό το υλικό κατασκεύασμα λειτουργικό και του δίνει σκοπό ύπαρξης και μια χρησιμότητα. Το λογισμικό αποτελείται από:
1 ) το λειτουργικό σύστημα (Mac, Windows, Linux κλπ.) Είναι η βασική υποδομή λογισμικού που καθιστά έναν υπολογιστή πρακτικά χρησιμοποιήσιμο. Πάνω σε αυτή την υποδομή μπορούν να εγκατασταθούν και να τρέξουν τα διάφορα προγράμματα χρήστη.
Το λειτουργικό σύστημα αντιστοιχεί στον πυρήνα της ψυχής και το Σχέδιο της Ψυχής μαζί. Είναι όλο το "λογισμικό" με το οποίο ενσαρκωνόμαστε και καλούμαστε να εξελίξουμε σε κάθε ενσάρκωση μας. Το Σχέδιο της Ψυχής μας περιέχει συνοπτικά:
α ) Όλες τις πληροφορίες του Αριθμολογικου Πορτραίτου μας (55 θέματα μέσα από τα οποία βλέπουμε όλα τα εφόδια, τις αδυναμίες, τις τάσεις, το σκοπό της ενσάρκωσης μας, τις καρμικές υποχρεώσεις και ... πολλά άλλα).
β ) το μαντικό μας, δηλ. το πως βιώνει στην πράξη η ψυχή τις εμπειρίες της και τι εμπειρίες είναι προκαθορισμένο να βιωθούν.
γ ) τα 9 μεταβατικά, δηλ. με ποιο τρόπο καλείται το άτομο να διαχειριστεί το ενεργειακό "ανακάτεμα" των αριθμών από 1 Οκτωβρίου έως 7 Ιανουάριου κάθε έτους (μεταβατική περίοδος).
δ ) τα 9 Προσωπικά Αριθμολογικα Ημερολόγια, στα οποία βλέπουμε την προσωπική ενεργειακή επιρροή των αριθμών μας κάθε ημέρα, κάθε μηνά, κάθε έτος και εναρμονίζουμε κατάλληλα τις κινήσεις μας για επιτυχημένη δράση.
Όταν έχει κάποιος αυτές τις πληροφορίες, είναι ουσιαστικά σαν να έχει τυπωμένη μια λίστα με όλες τις ρυθμίσεις του λειτουργικού του συστήματος.
2 ) Τα προγράμματα χρήστη (πχ. Word, Excel, firefox κλπ ). Είναι διάφορες εφαρμογές που ο χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει στον υπολογιστή του και  ανάλογα με τις επιθυμίες του να τις χρησιμοποιήσει. Τα προγράμματα χρήστη περιμένουν να βρουν εάν λειτουργικό σύστημα "από κάτω" τους, για να διαχειριστεί τις βασικές εντολές που θα του δώσουν.
Τα προγράμματα χρήστη αντιστοιχούν στους διάφορους ρόλους που καλούμαστε να παίξουμε κατά την ενσάρκωση μας, από τους πιο απλούς (καθούμενος, ψυχαγωγούμενος κλπ) έως τους πιο σύνθετους (εργαζόμενος, πατέρας, μητέρα, σύζυγος κλπ). Ανάλογα με τις παραμέτρους του λειτουργικού μας συστήματος (δεδομένα Αριθμολογικου πορτραίτου), κάποια από αυτά λειτουργούν πιο εύρυθμα και άλλα λιγότερο ομαλά.
Σε όλο αυτό το σύστημα ο χρήστης του υπολογιστή αντιστοιχεί στο συνειδητό μέρος μας, το οποίο επιλέγει ποιο πρόγραμμα θα χρησιμοποιήσει και σε τι θα εστιάσει την προσοχή του κάθε στιγμή. 
Ο ύπνος του υπολογιστή γίνεται για εξοικονόμηση ενέργειας, όταν ο υπολογιστής δεν χρησιμοποιείται.
Αντίστοιχα το ανθρώπινο σώμα κοιμάται για να εξοικονομήσει ενέργεια, όταν δεν είναι σε εγρήγορση με το συνειδητό μέρος του.

Δημιουργία αντιπεπονθότος (κάρμα)
Οποιαδήποτε κακοποίηση προγράμματος (ή και του ιδίου του υπολογιστή) κατά τη χρήση δημιουργεί δυσλειτουργίες και φθείρει τα δεδομένα του υπολογιστή. Αυτά μπορούν να διορθωθούν κατά τη λειτουργία του υπολογιστή και αν δεν συμβεί αυτό, θα τα βρει μπροστά του ο χρήστης στην επόμενη εκκίνηση του υπολογιστή του.
Αντίστοιχα, αν ο άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης κακοποιήσει κάποιον ή κάποιους από τους 10 Συμπαντικούς Νομούς που δημιουργούν Κάρμα και δεν διευθετηθεί αυτό στην παρούσα ζωή, θα ξεκινήσει την επόμενη ενσάρκωση με επιπλέον θέματα που καλείται να επιλύσει λόγω Καρμικών Υποχρεώσεων. Να σημειωθεί ότι αυτό δεν αποτελεί ... τιμωρία (διότι στο Συμπάν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο), άλλα είναι αναπόφευκτο κομμάτι της εξέλιξης μας, διότι πως θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε τον υπολογιστή σωστά αν δεν "καταστρέψουμε" και κανένα αρχείο;

Κατά την πρώτη ενσάρκωση στην εξελικτική βαθμίδα του ανθρώπου γίνεται η αρχική "εγκατάσταση" του βασικού λειτουργικού συστήματος, που μας επιτρέπει να λειτουργούμε ως ανθρώπινο ον, και του αρχικού σχεδίου ψυχής.
Στη συνέχεια, σε κάθε ενσάρκωση πάνω σε αυτό το βασικό λειτουργικό σύστημα "εγκαθίσταται" και το λειτουργικό της τρέχουσας ενσάρκωσης με το Σχέδιο Ψυχής της παρούσας ζωής. Αυτό συμβαίνει όταν το έμβρυο δώσει την πρώτη πολύ δυνατή κλωτσιά στην κοιλιά της μητέρας του (μια διαδικασία που οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν το ζωντάνεμα).
Μόλις αποφασιστεί αυτό, η ψυχή σε συνεργασία με τη Συμπαντική Διάνοια επιλέγει τις παραμέτρους της ενσάρκωσης που πρέπει να καλυφθούν για να υλοποιηθούν τα προκαθορισμένα μαθήματα επιτυχώς πχ. γονείς, χωρά γέννησης, περιβάλλον, όνομα νεογνού, ημερομηνία γέννησης, κλπ (να σημειωθεί ότι το όνομα του παιδιού είναι επιλεγμένο πριν την ενσάρκωση από τη ψυχή και οι γονείς ... νομίζουν ότι το επιλέγουν αυτοί).
Στην πορεία της ενσάρκωσης μας ζούμε κυριολεκτικά "παίρνοντας εντολές" από αυτό το λογισμικό με το Σχέδιο Ψυχής που μας έχει τοποθετηθεί κατά το ζωντάνεμα (είναι κωδικοποιημένο με αριθμούς, που είναι η μονή γλώσσα κωδικοποίησης στο Συμπάν).
Η εύλογη ερώτηση 
Που είναι η ελεύθερη βούληση στη διάρκεια της ενσάρκωσης, αφού ερχόμαστε με έτοιμο λογισμικό;
Η απάντηση είναι ότι η ψυχή πριν την ενσάρκωση έχει μεγαλύτερο ποσοστό ελεύθερης βούλησης όταν καταστρώνει το σχέδιο της και μικρότερο ποσοστό κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσης.
Στην παρούσα ζωή υπάρχει ελεύθερη βούληση στο αν θα χρησιμοποιήσουμε τη θετική ή αρνητική όψη των αριθμών που αντιστοιχούν στο προσωπικό μας λογισμικό (το πρόγραμμα περιέχει τα χαρακτηριστικά του κατωτέρου και του ανώτερο εαυτού μας), άλλα δεν έχουμε καμία ελεύθερη βούληση να λειτουργήσουμε σαν να είχαμε άλλους αριθμούς. Αν συνέβαινε αυτό θα ήταν σαν να βάζαμε εάν πρόγραμμα στον υπολογιστή και να περιμέναμε να βγάλει αποτελέσματα σαν να του είχαμε βάλει άλλο πρόγραμμα, κάτι εντελώς παράλογο.
Καλούμαστε λοιπόν όλοι να γίνουμε το καλύτερο που περιέχει το "λογισμικό" της τρέχουσας ενσάρκωσης (το προσωπικό μας καλύτερο  και όχι σε σύγκριση με το καλύτερο των άλλων που έχουν άλλα "προγράμματα"). Η σύγκριση με τα προγράμματα των άλλων είναι μια από τις μεγαλύτερες ... ανοησίες του γήινου πεδίου. Εμείς είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε το δικό μας σχέδιο και να ζήσουμε τη ΔΙΚΗ μας ΖΩΗ!
 Το παρόν άρθρο γράφτηκε με την πολύτιμη βοήθεια  ( στο τεχνικό μέρος και όχι μόνο ) του εξαίρετου συνεργάτη – προγραμματιστή - αναλυτή ηλεκτρονικών υπολογιστών - μαθητή του προχωρημένου τμήματος της ομάδας Συμπαντικών Νομών Τριαντάφυλλου Καραγιάννη, τον οποίο ευχαριστώ ιδιαιτέρως!
Κωνσταντίνα Διαμαντοπούλου 

 

Afroditi Argyropoulou  


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου